تاثیر جنسیت، طول و وزن بر تغییرات کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)

مجید محمدنژاد؛ رها فدایی راینی

دوره 35، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 167-179

https://doi.org/10.22051/jab.2020.30433.1352

چکیده
  مقادیر ترکیب شیمیایی (پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) در بدن آبزیان به نوع تغذیه، محیط زندگی، سن و جنس موجود زنده بستگی دارد. تحقیق حاضر با هدف بررسی ترکیب لاشه (پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) در ماهیان قزل آلای رنگین کمان با وزن، طول (گروه های وزنی10±50، 10±250 و 10±600 گرم و گروههای طولی 5±12، 5±22 و 5±38 سانتیمتر) و جنسیت های ...  بیشتر

تعیین میزان برخی ترکیبات شیمیایی گونه های غالب جلبک های قهوه ای بندر لنگه، استان هرمزگان

حدیث جعفری؛ فرناز رفیعی؛ آریا اشجع اردلان

دوره 34، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 51-69

https://doi.org/10.22051/jab.2021.33481.1384

چکیده
  در این تحقیق برخی ترکیبات بیوشیمیایی تاکسون‌هایی از جلبک‌های قهوه‌ای، متعلق به 5 جنس مختلف بندر لنگه، در استان هرمزگان شامل Sargassum vulgare (C. Agardh, 1820)، Padina australis (Hauck,1887)، Cystoseira myrica (C. Agardh, 1820) ، (Colpomenia sinousa (Derbes & Solier, 1851 و Iyengaria sp. (Borgesen) در فصول زمستان (بهمن 97) و تابستان (تیر 97) بررسی شد و جلبکها در زمان جزر جمع آوری شدند. استخراج پروتئین به روش ...  بیشتر