گیاهی
بررسی سرمازدگی در سه رقم تجاری کیوی (هایوارد، طلایی و توسرخ)

شهرام صداقت حور؛ سیده خدیجه عباس نیا زارع؛ سیده آمنه سجادی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22051/jab.2021.38308.1450

چکیده
  به منظور بررسی میزان تحمل به سرما در سه رقم کیوی تجاری (هایوارد، طلایی و توسرخ) آزمایشی به صورت فاکتوریل سه عاملی در قالب بلوک‌های تصادفی با سه تکرار از اوایل بهمن سال 1397 تا اواخر فروردین سال 1398 انجام شد. فاکتور اول در این آزمایش رقم کیوی در سه سطح شامل ارقام هایوارد، طلایی و توسرخ، فاکتور دوم اعمال تیمار سرما در 3 سطح (4، 6- و 16- درجه سانتی‌گراد) ...  بیشتر