1. شناسایی مورفولوژیکی-مولکولی و سنجش کلروفیلa وb و کاروتنوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی جلبکهایAcutodesmus obliquus و Desmodesmus armatus

طیبه حسن سلطان سولقانی؛ مصطفی نوروزی؛ محمد علی آموزگار؛ غلامرضا بخشی بخشی خانیکی؛ مهشید صدقی؛ سید ابواحسن شاهزاده فاضلی

دوره 31، شماره 2 ، تابستان 1397، ، صفحه 52-64

http://dx.doi.org/10.22051/jab.2018.3692

چکیده
  جلبک ها به عنوان اولین زنجیره چرخه غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردارند و جداسازی و شناسایی آنها به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدان نظیر کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، ویتامین ها و اسیدهای چرب ضروری کاربردهای وسیعی در صنایع غذایی، مکمل های غذایی ، دارویی و آرایشی- بهداشتی یافته است. در این تحقیق نمونه برداری از سواحل بندر ترکمن صورت ...  بیشتر